Olen Kai Mikael Aalto, SKS:n Oulun piirin 42-vuotias aluejohtaja. Oulun tilanteen tuntien, voin todeta lyhyesti ja ytimekkäästi, että työsarkaa täällä riittää. Mutta yksin ei pärjää kukaan, joten toivonkin Oulun kansallismielisten osallistuvan ahkerasti rakentavassa hengessä ja yhteisrintamassa toimintaamme. Olen taisteleva, karaistunut, rehellinen ja suoraselkäinen isänmaansuojelija ja kotiemme ja kansamme puolustaja. Nykyisellään ainoa syyni toimia politiikassa tai ylipäätään äänestää ketään tai mitään, on uusi kansallinen nouseva voimamme: SKS (Suomen Kansan Sinivalkoiset-puolue).


 
Olen kiinteästi poliittisen katseeni kansamme tulevaisuuteen luova ja ihmiskunnan verisestä historiasta realistisesti läksynsä oppinut kansallismielinen kristillissosialisti. En ole natsi, en ole rasisti, en edes äärioikeistolainenkaan. En myöskään tunnusta nykyisin politiikassa vanhanaikaiseksi käynyttä oikeisto-vasemmisto-akselia. Hengellisesti olen ns. vapaita suuntia edustava karismaattinen protestantti vaatien mm. kirkon erottamista selkeästi valtiosta, joka ymmärrettävästi tarkoittaa nykyisenlaisen veronmaksajiamme rasittavan kirkollisveron ja täysin epäoikeudenmukaisten ja väärinkohdennettujen kirkkomme valtionapujen kokonaisvaltaista lakkauttamista sekä kirkollisen seurakuntapolitiikan selkeää eriyttämistä yhteiskunnallisesta puolue- ja reaalipolitiikasta.


Isänmaanrakkauden polte rinnassani antaa minulle suurta henkistä voimaa rakentua kansallismielisenä isänmaanystävänä, sekä järkähtämättömänä ja ryhdikkäänä kansamme suojelijana ja puolustajana. Tahdon puolustaa unohdettua kansaa, pientä ihmistä ja alkuperäistä luontoa, sekä monimuotoista elämää sen yhteydessä. Kukaan normaaliälyinen ihminen ei voi hyväksyä nykyisenlaista teknologiaan, yltiöpäiseen talouskasvuun ja pakonomaiseen kulutushysteriaan perustuvaa luontoäitimme suoranaista raiskausta. Eläinten oikeudet ovat sydämelläni jo pelkästään siksi,että eläin alkuperäisenä luontokappaleena on täysin puolustuskyvytön ihmisen kaikkinaista mielivaltaa vastaan.


Koen voimakkaasti, että kansalaisuuteni Suomessa ja rakkaus omaa kansaani ja isänmaatani kohtaan sekä kristillis-kansalliset periaatteeni ja isänmaamme hautakumpujen alta huutava sankareidemme ja marttyyriemme veri velvoittavat meitä suojelemaan isänmaatamme, puolustamaan sitä niin henkisesti kuin fyysisestikin, tarvittaessa vaikka loppuun asti taistellen. Tämähän viimekädessä merkitsee sitä, että olemme päämäärätietoisesti valmiit uhraamaan sielumme, sydämemme ja veremme viimeistä veripisaraa myöten periksiantamattomaan taisteluun isänmaamme ja kansamme lasten vapaan ja turvatun tulevaisuuden puolesta!


Maailmassa tällä hetkellä vallitsevan väärämielisen globalisaation aiheuttamat sekä kansainväliset että kansalliset ongelmat on kyettävä reilusti tunnustamaan ja niiden kimppuun on kyettävä käymään kovin ottein ja epäterveet ilmiöt on voimakastahtoisesti kitkettävä pois yhteiskunnastamme. Nykyisenkaltainen kansallisvaltioiden rajojen hämärtyminen tuo tullessaan ei-toivottua kansainvälisen suurkapitalismin pääomaliikettä, samoin kuin ei-toivottua ja yhä useimmissa valtioissa kansan itsensä taholta tuomittua immigraatiota sosiaalisaalistajineen ja elintasopakolaisineen.


Karvas totuus, joka meidän tulisi pikkuhiljaa kyetä hyväksymään - halusimmepa sitä tai emme - on että, todellinen sinivalkoinen esi-isiemme rakentama Suomi menetti kansanedustajien, ministereiden ja muiden valtaapitävien epärehellisen, kansan syviin riveihin kohdistuvan painostus- ja pelottelupolitiikan ansiosta ja tuloksena itsenäisyytensä ovelasti manipuloidun kansanäänestyksen seurauksena 01.01.1995. Jäljelle jäi kuitenkin toivon kipinä uudesta kansallisesta noususta. Ja tämän kipinän haluamme nyt sytyttää palavaan liekkiin!


Hallitsemattoman maahanmuuton ja vasemmistoradikaalien sekä viherpiipertäjien ylistämän monikulttuurisuusongelman myötä yhteiskuntamme kohtaa hyvin monenlaisia ja vakavia ongelmia, joista ennenkaikkea vakavat huumausaine- ja väkivalta- sekä seksuaalirikosten hyvinkin pöyristyttäviä piirteitä saaneet muodot eivät voi olla aiheuttamatta pelonsekaisen levottomuuden, ahdistuneisuuden ja huomattavan turvattomuuden tunnetta kansan syvien rivien, etenkin vanhenevan väestönosamme keskuudessa.

Meidän tarvitsee vain muistaa esim. Oulussa ja sen lähialueilla vuodenvaihteen 2006-2007 molemminpuolin tapahtuneet, suorastaan ennenkuulumattoman härskit, kuvottavat ja vakavat joukkoraiskaukset, joita tapahtui yksistään jo Oulun kaupungin alueella 3 tapausta ja joista paikallinen sanomalehti Kalevakin uskalsi sentään mainita edes jotakin. Ja vastaavanlaisia vakavia seksuaaliväkivaltarikoksia nimenomaan maahanmuuttajien tekeminä on Oulun lähimenneisyydessä jo toki enemmänkin.


Tällaisten rappiollisten yhteiskunnallisen kehityksen vääristymien, moraalittomuuden, tunnevammaisuuden, välinpitämättömyyden ja juppihengen ja suoranaisen uusröyhkeyden vallitessa, tahdon innostaa, kannustaa ja rohkaista jokaista Teitä sinivalkoista suomalaista suoristamaan selkänne, samalla nostaen jälleen päänne ylös ja tuntemaan Isänmaanrakkauden poltteen rinnassanne, sekä nousemaan kansallisesta rappiosta luoden ennakkoluulottomasti katseen kohti isänmaamme tulevaisuutta, jonka olemme rakentava luokkarajat murtavassa yhteisrintamassa ja kansallisen yhteisvastuun hengessä!


Vasta kun kansakunta seisoo lujalla pohjalla ja luottaa tarpeeksi tahdonalaisesti itseensä, voi sen lasten arvomaailma muodostua kansallisesti terveeksi ja kestäväksi. Ja tämä nouseva nuoriso on oleva tulevaisuuden toivomme, joka edelleen vie eteenpäin suomalais-kansallista kulttuuriamme ja teknologiaa sekä ennenkaikkea tietenkin kallisarvoista geneettistä perimäämme. Kansallisen heräämisen aika ja hetki on viimeistään nyt koittanut!


Emme voi enää vaieta! Meillä ei oikeastaan ole edes oikeutta siihen. Muistakaa, että esi-isämme eivät taistelleet turhaan luovuttaessaan kansalaistemme vapaan ja turvatun tulevaisuuden puolesta verensä! Jos tahdot taistella kanssamme ja marssia rinnallamme, ole vapaa ja ota rohkeasti yhteyttä esim. sähköpostitse tai puhelimella. Muistakaa, että yksikään Isänmaanrakkauden puolesta luovutettu sielu ei ole turha, tehtäviä ja toimintaa löytyy varmasti kaikille jokaisen omien resurssien ja kapasiteettien sekä muiden persoonakohtaisten ominaisuuksien mukaisesti.

ISÄNMAA KUTSUU JA ODOTTAA JUURI SINUA ESITTÄEN SINULLE LOOGISEN KYSYMYKSEN:"OLETKO VALMIS?" - SINULTA TARVITAAN VAIN VASTAUS: "AINA" !


Oma sähköpostini & messenger:

komentaja66@hotmail.com


gsm-päivystys/ ruuhka-aikoina myös vastaaja:

041 - 724 1522 / K.M.Aalto (24/7)


SKS:n (Suomen Kansan Sinivalkoiset-puolueen) viralliset kotisivut:
(Täältä löytyvät myös koko puolueen yhteystiedot valtakunnanlaajuisesti)

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/


Kalevan uutisointia muukalaisten joukkoraiskauksista:

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=642962

Ja tässä vielä YLE TV1:n video Oulun joukkoraiskauksista YouTubella: