SUOMEN KANSAN SINIVALKOISET(SKS)- KANSANLIIKE OSALLISTUU YHTEISLISTOILLA LOKAKUUN 2008 KUNTAVAALEIHIN!

ME SUOMALAISET OLEMME SAANEET JO TARPEEKSEMME MUUKALAISTEN NÖYRISTELYSTÄ OMASSA RAKKAASSA SINIVALKOISESSA ISÄNMAASSAMME! KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA!

SYKSYN 2008 KUNTAVAALEISSA TULEMME NÄKEMÄÄN, KUINKA KANSA NOUSEE PARHAAT TAISTELIJAT KÄRJESSÄÄN JA ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN HUOMATA YHTENÄISEN KANSAN LAHJOMATTOMAN TAHDON TOTEUTUMINEN VAALIUURNILLA -ISÄNMAAMME UHRIALTTAREILLA!

TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! AIDOSTI ISÄNMAALLINEN JA KANSALLISHENKINEN SKS-KANSANLIIKE ASETTAA PÄTEVÄT EHDOKKAANSA ALTTIIKSI VALINNALLE LOKAKUUSSA 2008 TURUSSA, MASKUSSA , KOKKOLASSA JA OULUSSA!

ERITYISESTI TAHDOMME VAROITTAA ISÄNMAALLISUUDEN JA SUOMALAISKANSALLISUUDEN KAAPUIHIN PEITELLYISTÄ VALHEELLISISTA MUKA-ISÄNMAALLISISTA VANHAA JÄRJESTELMÄÄ NÖYRISTELEVISTÄ PUOLUEISTA KUTEN PERUSSUOMALAISET JA HEIDÄN EPÄISÄNMAALLISESTA ASENTEESTAAN, MIKÄ LOUKKAA JA HÄPÄISEE KAIKKIA TÄMÄN KANSAN RAKENTAMISEKSI SUUREN PANOKSENSA ANTANEITA, KUTEN KANSAMME VAPAAKSI TAISTELLEITA VETERAANEJA , SUURPERHEITÄ KASVATTANEITA KANSAMME ÄITEJÄ JA PITKÄN JA RASKAAN PÄIVÄTYÖN TEHNEITÄ TYÖLÄISIÄ HYVÄKSYMÄLLÄ NÄKYVILLE PAIKOILLE EHDOKKAIKSI SIVAREITA, HOMOSEKSUAALEJA JA JOPA ULKOMAALAISIA!

PERUSSUOMALAISTEN PUHEENJOHTAJAN SOININ SELKÄRANGATTOMUUS JA VALEHTELU KANSAN SYVILLE RIVEILLE (MM: RASISMIN VASTAINEN SOPIMUS, ISLAMIN MÖYTÄILEMINEN, VALTAPUOLUEIDEN NÖYRISTELY) ON VIEVÄ PERUSSUOMALAISET KOHTI LOPULLISTA RATKAISUA! TOIVOMME TODELLAKIN, ETTÄ KANSAMME SILMÄT VIHDOINKIN AVAUTUVAT!

ÄÄNESTÄJÄT! VAALIT EIVÄT OLE KOSKAAN MIKÄÄN LEIKIN ASIA,VAAN VAKAVASTI OTETTAVA POLIITTINEN TAPAHTUMA, JOSSA ON KYSYMYKSESSÄ ENNENKAIKKEA ÄÄNESTÄJIEN OMAN TAHDON TOTEUTTAMINEN! MIETTIKÄÄ SIKSI TARKKAAN, MITEN ÄÄNENNE KÄYTÄTTE! ENÄÄ EI OLE VARAA EREHDYKSIIN!

PERUSSUOMALAISTEN KYLÄHULLUJEN ÄÄNESTÄMINEN VOI ANTAA HETKELLISESTI TYYDYTYKSEN VIHALLESI SINUA MOUKAROINUTTA YHTEISKUNTAA KOHTAAN, MUTTA VAKAVAAN JA PITKÄJÄNNITTEISEEN POLITIIKANTEKOON NÄISTÄ PELLEILIJÖISTÄ EI VALITETTAVASTI OLE!

ÄÄNESTÄJÄT! SKS-KANSANLIIKE ON AINOA ISÄNMAALLISEN JA KANSALLISHENKISEN ÄÄNESTÄJÄN VAIHTOEHTO NÄISSÄKIN VAALEISSA! VASTUSTAJAMME OVAT MUSTAMAALANNEET, LEVITTÄNEET VÄÄRÄÄ TIETOA JA VALEHDELLEET IHMISILLE PÄIN NAAMAA SINIVALKOISESTA KANSANLIIKKEESTÄMME JA VAALIEHDOKKAISTAMME, JOITA HE EIVÄT TODELLISUUDESSA EDES TUNNE!

KAIKKI EHDOKKAAMME OVAT TARKAN JA HUOLELLISEN VALINNAN TULOS. ÄLKÄÄ PELJÄTKÖ TÄMÄN VUOKSI ANTAA ÄÄNTÄNNE JA TUKEANNE EHDOKKAILLEMME -VAIKKA ETTE NIMELLISESTI HEITÄ TUNTISIKAAN! ASIA RATKAISEE. KAIKKI EHDOKKAAMME OVAT VALMIIT PUOLUSTAMAAN SINIVALKOISTA ISÄNMAATA MUUKALAISTEN INVAASIOITA VASTAAN AINA VIIMEISTÄ VERIPISARAA MYÖTEN!

VETERAANIEN VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA. MUISTAKAAMME SE!

VOIMME JO KUULLA,KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN,MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA!

JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! AIKAA EI OLE TUHLATTAVISSA. EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN!

NYT KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA MYRSKYN PUHJETA!

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/

http://komentaja.blogit.fi/

http://komentaja.blogspot.com/

http://komentaja.blogit.uusisuomi.fi/

http://commander66.spaces.live.com/