Tämä uutinen on alkuperäisenä Sinivalkoisten kotisivulla, johon pääset tästä linkistä:

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/etusivutiedote.htm
 

Allekírjoittaneet kävivät Juha Mäki-Ketelän kanssa neuvotteluita kuluvan vuoden toukokuusta lähtien. Elimme toivossa, että olisimme saaneet tähän maahan viimeinkin muodostettua mm. hallitsemattomaan maahanmuuttajapolitiikkaan terveen kriittisesti suhtautuvien ihmisten ja järjestöjen muodostaman rintaman, jota missään nimessä ei edusta Soinin johtama Perussuomalainen puolue.

Äärimmäisen pettyneinä joudumme toteamaan, että Muutos 2011:n puuhamiesten esittämien visioiden pohjalta Sinivalkoiset eivät voi lähteä mukaan heidän puoluehankeeseensa. Emme voi osaltamme olla mukana hankkeessa, joka pyrkii hiljentämään kaiken maahanmuuttokriittisen keskustelun sekä muutoinkin on suunnitelmiltaan poliittisen onnistumisen kannalta uskomattoman utopistinen!


Kun katsoo Muutos 2011:n hallituksen linjaa, jossa esimerkiksi suhtaudutaan kielteisesti uusien Muutos 2011:n valtuustoryhmien perustamiseen, se todetaan Sinivalkoisissa täysin järjettömäksi.

Olisimme olleet valmiit perustamaan Muutos 2011 valtuustoryhmän Turkuun jo 5.10.2009 sekä järjestäneet kahteen keskisuureen kaupunkiin uudet ryhmät. Nämä kuitenkin puheenjohtaja Mäki-Ketelän johtaman Muutos 2011 toimesta kiellettiin. Lisäksi kiellettiin aktiivisten samoin ajattelevien ihmisten värväämisen uuteen puoluehankkeeseen.

Ratkaisevat vaalit 2011 ovat liian lähellä, jotta aikaa olisi vain odottamiseen. Myös alueellisiin piirihankkeisiin on suhtauduttu Muutos 2011:n piirissä kriittisesti. Jopa ehdokkaiden asettelu vaalipiireissä käy näin lähes mahdottomaksi.

Julkaisemme puheenjohtaja Mäki-Ketelän meidän esittämiin näkökantoihimme antamat vastaukset, jotta Sinivalkoisten kannattajat tietäisivät syyt ja perustelumme tekemäämme ratkaisuun.

Lue Mäki-Ketelän vastaukset täältä!

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/Muutos%202011-liite.doc

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/etusivutiedote.htm


Sinivalkoiset ovat toukokuusta alkaen tulleet vastaan kaikissa meille keskeisissä tavoitteissa, mikään vastaantulo ei kuitenkaan ole riittänyt.

Koemme, ettemme vallitsevassa tilanteessa voi lähteä mukaan hankkeeseen, vaan aloitamme lähiviikkojen aikana Sinivalkoisten piirissä puhtaalta pöydältä kannattajakorttikampanjan yhdistyksen saamiseksi uudelleen puoluerekisteriin.


Toivotamme kuitenkin Muutos 2011:lle onnea ja menestystä sen valitsemalla tiellä.


Suomen Kansan Sinivalkoiset Ry


Olavi Mäenpää, puheenjohtaja

Ari Laakso, sihteeri

--------------------------
------------------------------------------------------------------------------------


Minua ja koko Oulun aluepiiriä neuvotteluissa edusti puheenjohtajamme Olavi Mäenpää.