Olen oululainen 44-vuotias karaistunut  isänmaansuojelija, jonka maailmankatsomus rakentuu kansallishenkiselle kristillissosialismille. Toimin SKS:n Oulun aluejohtajana.

Koulutukseltani olen sähköasentaja; olen eronnut ja AU-tyttäreni täytti syksyllä 18 v. Sotilasarvoltani olen reservin korpraali.

Koen sydämeni asiaksi puolustaa ja suojella unohdettua kansaa, pientä ihmistä ja kaunista, monimuotoista  luontoamme sekä  sorrettuja eläimiämme. Olen ISLAM-, EU- ja NATO -kriittinen vastustaen USA:n imperialistisia otteita koko maailmassa.

Koen vakavana ongelmana myös väärin toteutetun epäoikeudenmukaisen globalisaation pakolaisongelmineen.

En tietystikään vastusta maahanmuuttajia ihmisinä, vaan valtapuolueiden harjoittamaa räikeää oikeuksiaan puolustavan kansan itsensä pettämiseen ja syrjimiseen johtanutta  epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa, josta kärsivät eniten oman kansamme köyhät, unohdetut, syrjäytetyt ja muut  hädänalaiset  kansanosat.

Ja näin yhteiskuntamme sisäinen pahoinvointi, levottomuus ja jopa barrikadihenki lisääntyvät. Jos koet samoin, ole rohkea ja ota arkailematta yhteyttä vaikka puhelimitse: 041-7241522 / K. M. Aalto (24/7)

Eläköön Isänmaa!