SKS YRITETTIIN TAAS MURSKATA !

- Otsikkoa klikkaamalla pääset lukemaan koko TS:n tämänpäiväisen uutisen!

- Oma lisäys otsikkooni voisi kuulua aivan hyvin: "-Mutta me emme antaudu, ennen kuin viimeinen naula on naulattu arkkuumme!"

Kansallisena veteraanipäivänä 27.04.2008 Soinilaisten halveksima puheenjohtajamme Olavi Mäenpää pyydettiin juhlapuhujaksi Kansallisen veteraanipäivän alueelliseen juhlatilaisuuteen Askaisten Mannerheim-ristin ritarien ritaripuistossa! (TS:n muokattu kuva puheenjohtajastamme oli niin ala-arvoinen, etten viitsinyt sitä tähän laittaa)


En olisi kyllä ikinä uskonut, että Hans Huttusen tekaisema tutkintapyyntö SKS-kansanliikkeestämme ja puheenjohtajastamme Olavi Mäenpäästä olisi milloinkaan todellisuudessa johtanut minkäänlaiseen esitutkintaan! Mutta ihmeiden aika ei näköjään ole ohitse! Minun oli pakko käydä tarkistamassa asiantila tänään heti TS:n verkkosivulta, kun sain tietää uutisesta. Ja pitihän asia ottaa tietysti esille keskustelupalstoillakin ja mm. facebook-profiilissani.

Syyttäjä on nyt kuitenkin onneksi ja veronmaksajien varojen säästämiseksi päättänyt lopettaa esitutkinnan! Asiasta kirjoittaa tänään mm. Jari Heino Turun Sanomissa.

------------------------------------------------------------------------


Turun Sanomat 28.8 2009 13:50:24

Kihlakunnansyyttäjä Carita Lindfors on tehnyt päätöksen, jonka mukaan Turun kaupunginvaltuutettu Olavi Mäenpäätä (sks) koskeva esitutkinta lopetetaan. Jupakan lähtökohtana olivat Mäenpään entisen puoluetoverin Hans Huttusen väitteet sinivalkoisten kannattajakorttien väärentämisestä.

Lindfors on ratkaissut asian tutkinnanjohtajana toimineen Varsinais-Suomen poliisilaitoksen ylikonstaapelin Markku Kukon esityksestä.

– Tutkinnat jatkamisesta aiheutuvat kustannukset olisivat selvässä epäsuhteessa tutkittavana olevan asian laatuun ja siitä mahdollisesti odotettavaan seuraamukseen. Tärkeä yksityinen tai yleinen etu ei vaadi esitutkinnan jatkamista, joten esitutkinta lopetetaan, päätöksessä sanotaan.

Mäenpää sanoo harkitsevansa nyt toimia sekä Huttusta että jupakasta uutisia julkaisseita tiedotusvälineitä kohtaan.

– Sekä Suomen kansan sinivalkoisten (Sks) että minun toimintani on asetettu kyseenalaiseen valoon, hän kommentoi.

Valtuutettu korostaa, että poliisi ei missään vaiheessa edes kuulustellut häntä. Hän tosin lähetti oma-aloitteisesti poliisille vastineen asiasta ilmestyneiden lehtijuttujen jälkeen.